Nieuwsbrief – April 2017

21 april 2017

NIEUWSBRIEF – APRIL 2017

 

 

De leukste volleybalvereniging van Heerenveen e.o.

Bekijk online

VERTREK VOORZITTER
Na 5 seizoenen voorzitter van Hevoc ’89 te zijn geweest, heeft Henri Brouwer aangegeven, na dit seizoen te willen stoppen met volleybal en dus ook te stoppen als voorzitter. We willen Henri bedanken voor al zijn inzet voor Hevoc.Terugkijkend op deze periode is er veel bereikt. We zijn gegroeid van 200 naar bijna 300 leden, sportief spelen teams op een steeds hoger niveau en daarnaast zijn we van Sportstad verhuisd naar de Blauw Wit hal. Samen met het Stichtingsbestuur is daar vorig jaar een nieuwe vloer in gelegd en gaan we komende zomer de kleedkamers renoveren!

Het bestuur heeft Marco Berendsen (ook voorzitter van de sponsorcommissie) bereidt gevonden om tijdelijk de functie van voorzitter waar te nemen, totdat het bestuur een nieuwe voorzitter heeft gevonden.

Ambities waar het bestuur op gaat inzetten zijn o.a. een nieuwe kledinglijn, renovatie van de BW hal, sportief blijven doorgroeien en een nieuwe website.

We zijn blij dat Marco dit op zich wil nemen en wensen hem daarbij veel succes.

Het bestuur

 

 

Nieuwjaarstoernooi 2017

HEVOC EINDFEEST
 

Hoewel een aantal teams de laatste wedstrijd nog moeten spelen, kijken wij alweer uit naar het leukste feest van het jaar: het Hevoc Eindfeest, seizoen 2016-2017.

Net zoals vorig jaar wordt het volleybalseizoen spectaculair afgesloten met een DJ, hapjes, drankjes en veel gezelligheid. Iedereen is vanaf 19.00 uur welkom in de kantine van de Blauw Withal. Voor de jeugdleden worden er leuke activiteiten georganiseerd en na de wedstrijden kunnen de voetjes van de vloer op de dansvloer.

Schrijf daarom 21 april vast in je agenda en nodig al je teamgenoten uit!

 

 

Vrijwilligersdag

VRIJWILLIGERSDAG

Alle vrijwilligers opgelet! Want 10 juni 2017 staat het jaarlijkse vrijwilligersuitje gepland. Het wordt weer een dag vullend programma met aansluitend een heerlijke barbecue. Meer informatie volgt later, dus houd je mailbox goed in de gaten!

Bekijk hier de foto’s van vorig jaar >>

 

Vrijwilligers gezocht

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Hevoc is op zoek naar vrijwilligers! Er zijn verschillende vacatures vacant. Zo zijn we o.a. opzoek naar iemand die de Ledenadministratie op zich wil nemen, iemand die samen met Marleen het 2×2 toernooi wil organiseren en naar enthousiaste Social Media liefhebbers!

Lees hier meer >>

 

 

Hevoc op Ameland

 
LAATSTE KANS
Op vrijdag 19 mei 2017, gaat Hevoc weer de overtocht maken naar het prachtige eiland, Ameland. We verblijven in een andere boerderij. Deze boerderij is groter, iets nieuwer, heeft kleinere, maar méér slaapruimtes én staat dichter bij de volleybalvelden! Er kunnen rond de 74 Hevoc’ers overnachten. Achter de boerderij is een groot speelveld met een volleybalveld en een terras waar het, na afloop van de wedstrijden, heerlijk in het zonnetje vertoeven is.Om alles in goede banen te leiden zullen Jaap Dubbeld, Henk Wuring en Marco Berendsen het hele weekend in touw zijn. Boodschappen doen, eten voorbereiden, eten koken, opruimen, ontbijtje maken, etc.

Hebben jullie je nog niet opgegeven? Vul dan het volgende opgave formulier in en stuur het ingevulde formulier op naar: Marco Berendsen. De betalingen dienen per team contant afgedragen te worden bij Jaap Dubbeld.

Lees meer