Nieuwsbrief – Maart 2017

3 maart 2017

 

NIEUWSBRIEF – MAART 2017


HEVOC OP AMELAND

Het seizoen is nog in volle gang, maar ondertussen dwalen onze gedachten stiekem alweer af naar het komende Amelandtoernooi. Op vrijdag 19 mei 2017, gaat Hevoc namelijk weer de overtocht maken naar dit prachtige eiland.En ja, de geruchten zijn inderdaad waar. We verblijven in een andere boerderij. Deze boerderij is groter, iets nieuwer, heeft kleinere, maar méér slaapruimtes én staat dichter bij de volleybalvelden! Er kunnen rond de 74 Hevoc’ers overnachten. Achter de boerderij is een groot speelveld met een volleybalveld en een terras waar het, na afloop van de wedstrijden, heerlijk in het zonnetje vertoeven is. Kortom, dit wordt weer een weekend vol volleybalplezier, gezelligheid, stappen tot in de late uurtjes om vervolgens de volgende ochtend weer fris en fruitig op de volleybalvelden te staan…

Hebben jullie je nog niet opgegeven voor het toernooi? Zorg er dan voor dat je dit snel doet, want de inschrijving is al een tijdje open. Via de volgende link kun je je team aanmelden: Lycurgus Openlucht Toernooi.

Om alles in goede banen te leiden zullen Jaap Dubbeld, Henk Wuring en Marco Berendsen weer het hele weekend in touw zijn. Boodschappen doen, eten voorbereiden, eten koken, opruimen, ontbijtje maken, etc. Voor iedereen die in de nieuwe Hevoc-boerderij wil overnachten kan zich vanaf vandaag opgeven! Vul hiervoor het volgende opgave formulier in en stuur het ingevulde formulier op naar: Marco Berendsen. De betalingen dienen per team contant afgedragen te worden bij Jaap Dubbeld.

Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan contact op met Marco!

Namens Marco, Henk en Jaap

 

Lees meer
 

 

Nieuwjaarstoernooi 2017

LA FONTAINE 2×2 TOERNOOI
 

Dit jaar zal het La Fontaine 2×2 toernooi voor de 8e keer plaatsvinden! Het toernooi is op zaterdag 8 april 2017 om 18.30 uur in de Blauw-Wit hal te Heerenveen. Een team mag bestaan uit 2 leden van Hevoc, maar mag ook bestaan uit een spelend lid van Hevoc + een introducee, echter moet deze persoon wel kunnen volleyballen.

Tijdens het toernooi kan er door alle deelnemers gestemd worden op het meest origineel verklede team van de avond. Voor de winnaars staat een leuke prijs klaar. Natuurlijk wordt er ook gestreden op sportief gebied en per poule is er een beker voor de winnaar. Ook hebben we een jeugdbeker voor het jeugdteam, welke de meeste punten heeft behaald na afloop van de poulefase. De inschrijving is geopend. Meld je dus snel aan!

Namens Marleen en Coby

 

Aanmelden
 

BEKERWEDSTRIJDEN

Het bestuur heeft besloten dat we vanaf volgend seizoen (2017-2018) geen teams meer gaan inschrijven voor de bekerwedstrijden. Dit i.v.m. een andere opzet van de Nevobo. Er zijn namelijk twee bekercompetities: hoog (1e klasse en hoger) en laag (2e, 3e en 4e klasse). Dit betekent dat teams uit de 4e klasse normaal gesproken weinig kans maken. Daarnaast zijn er een aantal hogere teams die eigenlijk geen bekerwedstrijden willen spelen.

Maar dit houdt niet in dat dat jullie geen bekerwedstrijden meer mogen spelen. Mochten jullie als team wel graag mee willen doen, dan kun je dit halverwege mei bij het wedstrijdsecretariaat aangeven.

Meer informatie volgt later! Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met Rimmer de Jong.

NIEUWE SCHEIDSRECHTERS

Dit seizoen zijn er weer volop leden bezig met hun scheidsrechterscursus. Trots kunnen we dan ook mededelen dat de volgende leden geslaagd zijn voor hun toets:

– Anne Koet
– Anne Gouma
– Tineke Hogeveen
– Ton Timmermans
– Marjolein Blaauw

Daarnaast wordt deze lijst zeer binnenkort aangevuld met nog méér scheidsrechters die zullen slagen voor deze toets!

Door al deze nieuwe aanmeldingen, mogen wij als verenging, meer dan tevreden zijn over het aantal scheidsrechters dat wij ieder jaar weer kunnen leveren. Bedankt voor jullie inzet én heel veel succes!

 

 

Nieuwjaarstoernooi 2017

 
NOJK: HALVE FINALE VOOR JONGENS C

In het weekend van 24 januari speelden de Jongens C de voorrondes van het NOJK. Deze keer betrof het een tussenronde, omdat op 7 januari vanwege de slecht berijdbare wegen, heel veel teams niet afgereisd waren om de voorronde te kunnen spelen.Lees hieronder hun wedstrijdverslag:

Er stonden 3 wedstrijden op het programma. Dynamo Apeldoorn, SVI Zwolle en Lycurgus Groningen moesten verslagen worden. De eerste 2 van deze poule zouden doordringen naar de halve finale. Bij aankomst bleek dat SVI niet op was komen dagen, waardoor onze kansen weer iets groter waren.

De eerste wedstrijd moest gespeeld worden tegen Dynamo Apeldoorn. Dit is een team wat de eerste helft van de competitie in de topklasse heeft gespeeld. Bij het inspelen was dit dan ook goed te merken. Desalniettemin begonnen we vol goed moed goede moed aan de wedstrijd. Vooraf hadden we met elkaar afgesproken om serverend risico te nemen. Hierdoor moest Dynamo Apeldoorn alle zeilen bijzetten om de passing goed te brengen. Het bleek dat we ze gedurende de gehele set goed onder druk wisten te houden met als resultaat dat we aan het begin van de set een kleine voorspring namen. Op het eind van de set wist Dynamo het verschil dan toch te maken; We verloren nipt met 25-21…

 

Lees meer
 

NIEUWS VAN DE KLEDINGCOMMISSIE

Voor de nieuwe leden zijn er afgelopen week weer 15 nieuwe shirts besteld! Voor leden die nu nog aansluiten hebben we een paar blanco shirts besteld. Wanneer er weer genoeg aanvraag is kunnen we een nieuwe lichting shirts bestellen met het logo van de sponsor.De kleding ligt nu allemaal opgeborgen in de Blauw Withal, in de kluisjes van het materialenhok. Wanneer iemand kleding wil inleveren of nieuwe kleding nodig heeft, dan spreken we af in de Blauw Withal, zodat jullie de kleding niet meer bij ons thuis hoeven op te halen.

Voor nieuwe leden is het gewenst dat de aanvoerder van het team, nieuwe kleding aanvraagt bij de kledingcommissie. Dit voorkomt verwarring en bestelling van verkeerde maten, tassen en shirts.

Nieuwe kleding bestellen:
Mis je een trainingsjasje, trainingsbroek of wil je graag een nieuw broekje? Die kun je altijd bij ons bestellen!

Oproep:
Is er iemand die in Sneek woont en een bestelling af wil halen bij Textielsta? Er ligt een pakketje klaar op de Wagenmakersstraat 1. Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Namens de kledingcommissie