Aanmelden voor Ameland

15 april 2018 Nieuws

Op vrijdag 26 mei 2018, gaat Hevoc weer de overtocht maken naar het prachtige eiland, Ameland. Ditmaal zullen we met meer dan 60 Hevoc leden het eiland onveilig maken! We verblijven sinds vorig jaar in een andere boerderij. Deze boerderij is groter, nieuwer, heeft kleinere, maar méér slaapruimtes én staat dichter bij de volleybalvelden! Er kunnen rond de 74 Hevoc’ers overnachten. Achter de boerderij is een groot speelveld met een volleybalveld en een terras waar het, na afloop van de wedstrijden, heerlijk in het zonnetje vertoeven is.

Om alles in goede banen te leiden zullen Jaap Dubbeld, Henk Wuring en Marco Berendsen weer het hele weekend in touw zijn. Boodschappen doen, eten voorbereiden, eten koken, opruimen, ontbijtje maken, noem maar op. Je wordt volledig in de watten gelegd.

Hebben jullie je nog niet opgegeven? Of twijfelen jullie nog? Na onderstaande sfeerimpressie waarschijnlijk niet meer… Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Dus meld je aan zolang het nog kan! Voor een dag, een nacht of een heel weekend… Je kan je aanmelden bij Marco Berendsen door dit fomulier op te sturen!