Hevoc op Ameland

4 maart 2019 Nieuws

De 34e editie van het Lycurgus Openlucht Toernooi op Ameland zal op 25 & 26 mei 2019 gehouden worden. De inschrijving is nog steeds geopend! Hebben jullie je nog niet aangemeld voor het toernooi? Wees er dan snel bij, want VOL=VOL! Mijn team aanmelden >

Natuurlijk kunnen jullie weer terecht in onze kampeerboerderij Ritskemoei. Hier kunnen rond de 74 Hevoc’ers overnachten. Achter de boerderij is een groot speelveld met een volleybalveld en een terras waar het, na afloop van de wedstrijden, heerlijk in het zonnetje vertoeven is. Je wordt volledig in de watten gelegd.

Om zeker te zijn van een slaapplaats, dien je je team bij Marco Berendsen op te geven. Je kan je team aanmelden door het opgave formulier Ameland naar Marco te mailen. Het geld voor de overnachtingen dient dit jaar individueel overgemaakt te worden. Slechts €50 voor een heel weekend… geen geld! Maak het bedrag over naar rekeningnummer: NL28 INGB0 0092 334 31 t.n.v. Heerenveense volleybal vereniging Hevoc. Onder vermelding van je naam én de naam van het team waarmee jullie op Ameland spelen.

Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in!

Groetjes,
de Ameland commissie