Nieuws van de Jeugdcommissie

31 augustus 2017 Nieuws

Na een heerlijke zomervakantie is het nieuwe seizoen weer aangebroken. Als jeugdcommissie verwachten we weer een prachtig jaar met veel hoogtepunten.

We beginnen dit jaar met wat minder jeugdleden dan afgelopen jaren, vooral de mini’s kunnen wel weer wat aanvulling gebruiken. Dit komt ook omdat er nogal wat meiden zijn doorgestroomd naar de senioren, en daar doen we het natuurlijk allemaal voor! Komend seizoen zal Arjan Heersmink de jeugdcommissie gaan ondersteunen bij de mini’s. Arjan is de vader van ons mini lid Eva. Ook Marina Miedema zal (iets meer op de achtergrond) beschikbaar zijn voor onze mini trainers.

Ledenwerf actie
In de maand september gaat de jeugdcommissie op drie basisscholen in Heerenveen een serie van drie volleybal lessen organiseren voor kinderen van groep drie en vier. In deze lessen hopen we de minderen enthousiast te maken voor het volleybal spelletje. Voor deze eenmalige actie hebben diverse Hevoc leden al hun hulp toegezegd, waarvoor dank!

Proef Mini Circulatie Volleybal (CMV)
Bij de mini’s loopt er dit seizoen een proef om met aangepaste spelregels te gaan werken voor het Mini Circulatie Volleybal. Doel is onder andere om het spelplezier voor de kinderen te verhogen. Ook is het de bedoeling om de afstand tussen de verschillende niveau’s kleiner te maken. Hevoc zal meedoen met deze proef, die onder andere gebaseerd is op het toekennen van bonuspunten in de puntentelling. Aan het begin van het seizoen zullen de mini trainers en Jeugdcommissie bijgepraat worden over het verdere verloop van deze proef.

Mutaties Jeugdcommissie
Binnen de Jeugdcommissie zelf zijn er veel mutaties op handen. Daphne Lievens heeft ons afgelopen zomer verlaten en ook de tijdelijke krachten Frank van Eerde en Marjan Herder stoppen na september. Daarnaast stopt ook Fokke Rosier na zes jaar jeugdcommissie. We willen hen stuk voor stuk bedanken voor hun inzet en hulp voor de Hevoc jeugd. Dit betekent dat de jeugdcommissie op zoek is naar vers bloed! Vind je het leuk om in commissie vorm bezig te zijn met volleyballende jeugd? Voel jij je betrokken bij de toekomst van Hevoc? Meld je dan bij Evelien Poortema.

Namens de Jeugdcommissie alvast een heel sportief en succesvol seizoen toegewenst!