Paaseitjes Actie Hevoc

3 februari 2020 Nieuws

Help jij mee om wat extra geld voor de vereniging in te zamelen en daar ook nog iets lekkers aan over te houden?

Met Pasen in aantocht willen wij als vereniging paaseitjes verkopen. Familie, vrienden, klasgenootjes, collega’s of je buren, er zijn mogelijkheden genoeg om te proberen zoveel mogelijk van deze lekkere eitjes te verkopen!

De zakjes zijn 200 gram en een mix van puur, melk, wit, advocaat, praliné en caramel en worden verkocht voor € 2,50 per stuk. Als iedereen 10 zakjes verkoopt kunnen we de 2200 stuks halen en €2000,- inzamelen voor de vereniging!

Vanaf vandaag, 3 februari, zullen de verkooplijsten per team tijdens de training worden uitgedeeld. Zorg dus dat je deze week op training bent of wat met een teamgenoot regelt.

In de week van 3 t/m 6 maart kun je het bestelformulier ook weer tijdens de training inleveren bij je trainer. Mocht je niet kunnen trainen die week of de bestellijst vergeten zijn dan kun je deze alsnog inleveren bij Kor Pijnacker (H5) of Marleen Sloot (D1).

Voor de 2 meest verkopende jeugdleden en het dames- en herenteam met de meest verkochte zakjes is er een leuke verrassing!

Vanaf 30 maart zullen de paaseitjes, ook weer per team tijdens de training, worden uitgedeeld,

Alvast heel veel succes gewenst!

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie