Piep-Kraak toernooi jeugd

17 december 2017 Nieuws

Hallo mini’s en ouders,

Het einde van 2017 is in zicht en de helft van het volleybalseizoen zit er alweer bijna op. Om het nieuwe jaar feestelijk en sportief te openen, organiseert de Jeufdcommissie van Hevoc’89 wederom het jaarlijkse Piep-Kraaktoernooi.

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 5 januari 2018 van 15.00 tot 17.00 uur. Net als vorig jaar is er na alle sportieve inspanningen in de kantine van de Blauw Withal patat voor iedereen. En hoe meer mensen er aanwezig zijn, hoe groter het feest natuurlijk! Dus trommel al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s op en laat ze zien hoe tof jouw sport is! Let op: kijken is meedoen, dus laat iedereen hun sportkleding aantrekken!

Opgave voor het toernooi is zowel mogelijk in teams (minimaal 4 personen) als individueel. Mocht je niet genoeg spelers hebben voor de opgave van een heel team, geef je dan toch op! Wij zorgen dat jullie gezamenlijk met andere deelnemers een team vormen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer teams op te geven.

Mee doen? Geef je op vóór 25 december a.s. door een mail te sturen naar jc@hevoc.nl.

Hopelijk zien we jullie allemaal op vrijdag 5 januari 2018!

Johan van der Molen
Hevoc’89 Jeugdcommissie