Piep-Kraaktoernooi 2019

16 december 2018 Nieuws

Beste leden en ouders,

Het einde van 2018 is in zicht en de helft van het volleybalseizoen zit er alweer bijna op. Om het nieuwe jaar feestelijk en sportief te openen, organiseert Hevoc’89 wederom het jaarlijkse Piep-Kraaktoernooi.

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 4 januari 2018 van 15.00 tot 17.00 uur. Het toernooi is voor alle mini’s en ouders, maar ook voor senioren met (klein)kinderen onder de 11 jaar. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het wordt. Dus, nodig gerust je opa, oma, neef, nicht, broer, zus, vriendjes of vriendinnetjes uit om mee te doen! Net als vorig jaar is er na alle sportieve inspanningen in de kantine van de Hoekstra-hal patat voor iedereen.

Opgave voor het toernooi is zowel mogelijk in teams (minimaal 4 personen) als individueel. Het is de bedoeling dat er minimaal twee spelers onder de 11 jaar in een team zitten. Mocht je niet genoeg spelers hebben voor de opgave van een heel team, geef je dan toch op! Wij zorgen dat jullie gezamenlijk met andere deelnemers een team vormen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer teams op te geven.

Je kan je aanmelden door vóór 27 december a.s. een email te sturen naar d7@hevoc.nl. Vermeld in je email je naam en je leeftijd of, als je een team aanmeldt, de namen en leeftijden van alle spelers.

Hopelijk zien we jullie allemaal op vrijdag 4 januari 2018!
Dames 7