POIESZ JEUGD SPONSOR ACTIE 2018

21 februari 2018 Nieuws

Doe mee met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2018 en spaar Jeugd Sponsor Munten bij Poiesz Heerenveen voor Hevoc’89! Deze actie is speciaal bedoeld voor de jeugd van onze vereniging!

Wij moedigen daarom iedereen aan om de boodschappen te doen bij de Poiesz in Heerenveen en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Volleybalvereniging Hevoc’89 help je ons mee. Er worden extra munten uitgegeven bij speciale aanbiedingen, zodat je tegelijkertijd euro’s voordeel krijgt op de boodschappen!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Volleybalvereniging Hevoc’89, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Volleybalvereniging Hevoc’89 is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Heerenveen. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.