Nevobo stopt alle lopende competities

12 maart 2020 Nieuws

Beste leden,

De Nevobo heeft bekend gemaakt dat alle lopende volleybalcompetities per 18 maart worden gestopt. De ontwikkelingen van het coronavirus blijven elkaar snel opvolgen en de impact op de maatschappij is op dit moment nauwelijks te overzien. Sport is terecht een bijzaak geworden. De tijd en aandacht die er nu is moet worden besteed aan het bestrijden van de huidige crisis en de gevolgen daarvan.

De beslissing van de Nevobo heeft de volgende gevolgen:
РDe Nevobo inventariseert momenteel de verschillende scenario’s m.b.t. promotie/degradatie voor de competities van Topdivisie en lager. Dit zal van invloed zijn op de wijze waarop de promotie/degradatie voor de Eredivisie wordt ingericht. De Nevobo geeft binnenkort meer duidelijkheid hierover en zal in contact treden met de betreffende verenigingen.

De Nevobo betreurt deze beslissing te moeten maken, en was graag tot een andere conclusie gekomen, maar gezien de huidige situatie in Nederland en de wereld is dit de enige logische uitkomst, waardoor alle betrokkenen de duidelijkheid krijgen die ze verdienen.

Bij veranderingen in dit besluit en aanvullende informatie, houden wij jullie op de hoogte via mail en Facebook.

Met vriendelijke groet
Bestuur Hevoc’89