Lid worden

 

Lid worden van HeVoC’89? Volg dan de volgende stappen:

 

Stap 1 – Contact opnemen met de TC/JC
Door contact op te nemen met de TC/JC zal beoordeeld worden welke ervaring jij, of jouw kind, met volleybal heeft. Op basis van deze ervaring wordt beoordeeld welke trainingsgroep het meest geschikt is. Je kunt ook online een proefles aanvragen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Vraag hier je proefles aan.

 

Contactgegevens bij telefonische aanvraag:

Senioren kunnen contact opnemen met de Technische Commissie;
Anne Huitema
06 – 480 731 18
TC@hevoc.nl

Voor jouw zoon of dochter kun je contact opnemen met de Jeugd Commissie;
Fokke Rosier
0513 – 43 59 51
JC@hevoc.nl

 

Stap 2 – Twee maal gratis meetrainen
Je krijgt van de TC of JC een trainingstijd en locatie door, waar je tweemaal gratis mee kunt trainen, om op deze wijze kennis te maken met het volleybal en de sfeer van onze vereniging.

 

Stap 3 – Aanmeldingsformulier invullen en versturen
Indien de kennismaking met de sport en de vereniging goed bevallen is, kun je het aanmeldingsformulier met aangehecht machtigingsformulier invullen. Je vindt dit formulier hier: Aanmeldingsformulier Hevoc’89

 

(Stap 4 en 5 zijn alleen van toepassing voor leden die ook wedstrijden gaan spelen.)

4. Aanleveren digitale foto
Zodra je bent aangemeld, dien je een digitale foto op te sturen naar ledenaministratie@hevoc.nl. Dan kan de spelerskaart worden aangevraagd. Deze heb je nodig voor het spelen van wedstrijden. De eisen van een foto staan vermeld op het aanmeldingsformulier.

 

5. Aanvragen wedstrijdkleding
Om wedstrijden te kunnen spelen dien je tevens in bezit te zijn van wedstrijdkleding. Dit kun je het beste regelen via de aanvoerder van je team. De wedstrijdkleding wordt bij de Kledingcommissie; kleding@hevoc.nl, voor je aangevraagd. Voor de mini’s kun je terecht bij Hellen Boonstra via minikleding@hevoc.nl. Informatie hierover staat vermeld op het aanmeldingsformulier.

 

Na invullen dien je het aanmeldingsformulier in te leveren bij de ledenadministratie:
Rimmer de Jong
Jan Mankeslaan 54, 8442 HR, Heerenveen
06 – 306 833 49
ledenaministratie@hevoc.nl