De volle buit.

16 november 2013

Nadat we de afgelopen week op de verjaardag van onze coach onze wedstrijd hadden verloren, besloten we er vrijdagavond weer met z’n allen tegen aan te gaan. Deze keer moesten we tegen LVC.

Met z’n allen betekende in dit geval met 7 man, omdat Tijn en Bram afwezig waren.

In de eerste set werd de lijn van de afgelopen wedstrijd doorgezet. We konden maar niet “los” komen. Op de een of andere manier konden we niet in ons spel komen. Er ging veel mis en we keken de gehele set tegen een achterstand aan. Op het eind van de set wisten we het tij gelukkig te keren en we wonnen de set met 25-23.

De tweede set wisten we in een keer weer wat volleyballen was. De opslag werd beter en we kwamen steeds beter in ons spel. Met netjes volleybal werden er veel punten gescoord en we wonnen deze set met 25-14.

De derde set was eigenlijk identiek aan de tweede. Het goede spel werd doorgezet en LVC kon hierdoor niet in hun spel komen. Hoogtepunt van de set was het redden van een onmogelijke bal, wat voor een goede sfeer in het veld zorgde, 1-2-3 BAM. Ook deze set werd gewonnen met 25-13.

Met deze overwinning blijven we eerste staan. Volgende week hoeven we niet te spelen, dus dan zullen we onze koppositie wel in moeten leveren, maar de week daarna moeten we 2 wedstrijden spelen en hopen we weer bovenaan te staan.