Heren 4 met minste verliespunten als herbstmeister de winter in.

17 december 2016

Na de nipte verliespartij tegen COVOS van vorige week vrijdag stonden er voor heren 4 deze week 2 wedstrijden op het programma.

Allereerst afgelopen maandag de bekerwedstrijd tegen DBS 3. In de competitie hadden we deze mannen al eens aan de zegekar gebonden, maar op de maandagavond is alles anders. Met de aanvangsyell: yell, yell, yell, we zien het ook op maandagavond wel begonnen we overtuigend aan de wedstrijd.

De eerste 2 sets werden op de gebruikelijke manier binnen geharkt, maar in de derde set kwam de motor maar niet op gang. Na 2 duidelijke setwinsten ging de derde set met 25-11 verloren. Mentaal sterk, zoals we zijn begonnen we aan de vierde set. Deze wisten we ook weer binnen te harken, zodat we overwinteren in de beker.

Vrijdagavond moesten we naar het kille, koude Koudum. De uitwedstrijd tegen De Walde uit Oudega stond deze keer op het programma.

Het wedstrijdverloop was eigenlijk identiek aan de bekerwedstrijd. Weer winst met 3-1. De derde set blijft een moeilijke wanneer je de eerste 2 sets wint. Is het onderschatting, of toch iets anders. Wie zal het zeggen. Desalniettemin staan we met 2 verliespunten minder dan de koploper op de tweede plaats. Een verrassing? Misschien wel, maar op het eind van de competitie worden de prijzen verdeeld. Feit is wel dat we ver boven de degradatiestreep staan. Een bedankje aan iedereen die ons de eerste helft van het seizoen geholpen heeft. Bert, Fred, Allard, Niek, Ebe, Roan, Menno, Yde, Sem. Super dat jullie ons in barre tijden er doorheen hebben geholpen. Op naar volgend jaar.

Voor iedereen vast fijne kerstdagen en een blessurevrij 2017 gewenst.