Hevoc dames 10 tegen S.N.V.V. dames 5

15 november 2013

Vrijdag 8 november mochten wij afreizen naar het altijd mooie St. Nyk. En omdat onze top speelster Nynke b. helaas nog op krukken loopt werden wij vergezeld door Margriet van dames 9. Als dank namens ons mocht ze gelijk rijden! Gelukkig gingen Nynke b. en de krukken wel mee dus hadden we een coach. Toen alle tassen, dames en krukken waren geïnstalleerd konden we in de ruime bolides (ja dames 10 reist graag in stijl!) naar de altijd gezellige Doniahal.

 

(ik zal jullie de kleedkamer perikelen besparen)

 

We mochten buiten het gewone inspelen zowaar inslaan waarbij onze Sita zich helaas blesseerde en een mooi blauw gekleurde pols op liep. Maar ze ging door! En aangezien ons team langzaam expert word in blessures wist Mariska te vertellen dat het allemaal wel goed zou komen, zij had deze blessure namelijk al  in de eerst wedstrijd opgelopen.  En toen mochten we los!

 

Nog geen 5 punten in de wedstrijd wisten we de tegenstander al uit te schakelen. Helaas heel letterlijk want de buitenaanvaller sprong onder het net door bij Nynke j. op de voet en kon gelijk worden afgevoerd naar de dokterswacht (je zou haast gaan denken dat het aan ons lag…). Nadat de eerste schrik weg was kon de wedstrijd weer hervat worden. En het was een spannende wedstrijd. We waren goed aan elkaar gewaagd en er werden lange rally’s gespeeld en er werd veel aangevallen.

Een actie van Sita is toch wel de moeite van het vermelden waard. Ons meest enthousiaste teamlid was al uitgebreid een punt aan het vieren toen de bal toch nog terug bleek te komen en zo voor haar neus op de grond viel. Nadat ze het gebak en de slingers weer had opgeruimd ging ze er weer helemaal voor!

 

Helaas hebben we de wedstrijd met 3-0 verloren, maar met tussen standen van 25-19, 25-19, en 25-17 waren wij dik tevreden. En onze coach gelukkig ook! Omdat wij natuurlijk verknocht zijn aan de blauw/ wit hal werd daar nog een drankje genuttigd. Met een portie bitterballen omdat wij die best verdient hadden!

 

De volgende wedstrijd is tegen Hercules uit in sportstad dus dan gaan we er weer voor!

 

Groetjes Hevoc DS 10.

 

PS: We hebben inmiddels contact gehad met S.N.V.V. De geblesseerde speelster loopt inmiddels op krukken en met loopgips en blijkt haar enkel zwaar gekneusd te hebben.