Hoofd, schouders knie en teen!!

23 januari 2017

Hallo allemaal.

Weer een verslag van heren 4 zult u wel denken. War een wedstrijden spelen die mannen van het vierde toch. Dat dit zijn weerslag heeft op het fysieke zal u dan ook niet verbazen. Nadat de achillespees van onze aanvoerder gelukkig weer hersteld was en de rug van good old senor Klaas weer pijnvrij is, moest Pelle deze keer verstek laten gaan in verband met een schouderblessure welke hem waarschijnlijk toch een aantal weken uit de roulatie zal houden. Ook Arno, je zou hem bijna vergeten, is het gehele seizoen al uitgeschakeld door een schouderblessure.  Net als de titel zegt zullen alle ledematen nodig zijn om het seizoen te volbrengen.

Gelukkig hebben we de A-jeugd welke graag invalt en afgelopen vrijdag mochten Ebe en Joran mee. Deze jeugd steekt qua lengte inmiddels boven ons uit, en ook met het volleybal zit het wel goed.

Afgelopen vrijdag werden we de wei ingestuurd om DBS weer eens te verslaan. Ook daar hadden ze last van alle ledematen, want er kwamen maar 6 Balkster smashers opdraven. Dit mocht de pret niet drukken en voor een goed gevulde tribune werd na het eerste fluitsignaal een “verzorgde” pot volleybal gespeeld.

Wedstrijdverloop was voor de derde keer in ons voordeel en we wonnen met 3-2. Weer een lange pot volleybal wat zeker weer niet goed is voor de ledematen van de mannen van het vierde. Maar zolang het hoofd nog wil, zullen schouders , rug, knieën, achillespezen, duimen en enkels het nog wel volhouden.

Chapeau voor de fysieke en mentale weerbaarheid van het vierde.