Jongens C nemen 5 punten mee uit Sneek

4 december 2016

Hallo allemaal. Daar zijn we weer.

Dit weekend moesten we in Sneek spelen tegen het andere jongensteam uit onze poule. Qua verliespunten stonden ze nog bij ons in de buurt, maar wij hebben tot dusver alles nog gewonnen. Toen we 3 kwartier van te voren in de sneker sporthal aankwamen waren de jongens van Sneek al aan het inspelen. Erg fanatiek dus.

De eerste set begonnen we met Daniël als wissel. Vanaf het eerste moment waren we goed bij de les. De coach van Sneek was iets van slag, want hij nam 3 time outs in deze set. Tja, Soms heb je meer tijd nodig om alles weer goed op de rails te krijgen. Gelukkig waren de boys van HEVOC niet van slag. We maakten weinig fouten en de jongens van Sneek kwamen vrijwel niet aan een goede aanval toe. Met een goede opslag en goed spel wisten we deze set te winnen met 17-25.

In de tweede set mocht Wolter de bank warm houden. Ook in deze set wisten we snel een voorsprong te pakken en deze bleef tot het eind van de set ruim in ons voordeel Weer winst. Deze keer met 15-25.

In de derde set kwam Wolter weer binnen de lijnen en mocht Sem naar het goede spel van zijn team kijken. Eigenlijk veranderde er weinig aan ons spel en we gingen weer voortvarend naar de 25 punten. Deze set kende ook een 15-25 einde.

De vierde set mocht Tristan op de bank beginnen. Sneek begon met veel risico te serveren en tot 8 punten ging het gelijk op. Na een time out (de enige) van onze coach gingen we voortvarend verder. We “gunden” Sneek nog 6 punten, dus 14-25 in de laatste set.

Met de maximale score van 40 punten uit 8 wedstrijden staan we bovenaan in de competitie. Komende vrijdag spelen we de derby tegen OPM. Kom ons aanmoedigen, want het wordt een leuke wedstrijd.

Groetjes wan Jongens C1.