Minitoernooi St Nicolaasga.

2 februari 2014

Hallo senioren volleyballers.

Hierbij een kort verslagje van de volleybalkunsten van onze jongste ledengroep. Sinds het begin van het seizoen zijn we in aantal ontzettend gegroeid, zodat we met 9 teams naar St. Nic afreisden.

Vanaf 9 uur werd het beste beentje weer voorgezet. Dit leverde prima resultaten op, helemaal als je nagaat dat enkele spelers pas hun eerste toernooi speelden.

HEVOC 1 wist op een derde plaats te eindigen. Als ze nog vaker drie keer spelen zullen ze de volgende keer zeker nog hoger in de uitslag hebben.

Hevoc 2 heeft eigenlijk altijd de pech dat er 1 team altijd sterker is. Dit team eindigde dus op een mooie tweede plaats.

Hevoc 3  speelde dit toernooi voor het eerst in deze nieuwe samenstelling. Ze speelden vanaf de eerste wedstrijd erg goed en wisten al hun wedstrijden te winnen, wat resulteerde in een mooie eerste plaats.

Hevoc 4 speelde ook in een nieuwe samenstelling. Helaas werd er een potje verloren, maar ze eindigden wel op een mooie tweede plaats.

Hevoc 5 speelde 1 wedstrijd gelijk (jawel, dat kan bij het CMV), maar wist op de eerste plaats te eindigen.

Hevoc 6 speelde voor het eerst op niveau 3. Ze deden het erg goed met een tweede plaats als resultaat.

Hevoc 7 speelde ook in een nieuwe samenstelling, maar wist toch op een verdienstelijke derde plaats te eindigen.

Hevoc 8 speelde dit toernooi erg leuk. Dit leuke spel leverde ook punten op en ze werden tweede in hun poule.

Hevoc 9 werd vierde in hun poule en lieten goede dingen zien. Dit groepje kan allen maar beter worden en zullen het volgende toernooi weer hun beste beentje voorzetten.

Wanneer jullie nieuwsgierig zijn geworden, kunnen jullie deze toppers komende zaterdag bewonderen in Lemmer. Dan spelen ze alweer een toernooi. Ook hier zullen ze weer met veel plezier hun wedstrijden spelen. Vanaf 9 uur zijn jullie van harte welkom.

Groetjes Wiebren.