onderGOED!

10 november 2013

En daar stonden dames 5 weer in nu een gloednieuw pakje met, jawel, zelfs bijbehorende HeVoC sokken, mooier kan toch bijna niet. Dat kleding een grote rol speelt bij vrouwen is vanzelfsprekend maar dat dit zelfs doorgaat tot onder het gloednieuwe pakje is wel vrij nieuw, namelijk de pikzwarte broekjes schijnen niet alles te verhullen zoals het zou moeten. Daarom werd er door de dames diep in de kasten gegraven om kuis in het veld te verschijnen. Er kan gediscussieerd worden over het feit dat dit ten koste gaat van het andere geslacht maar dit is vrijdagavond al besproken in de kantine dus zal ik hier nu niet verder op ingaan.

Waar ik zeker verder op in wil gaan is onze 3-0 winst van Joure DS 4 dit keer. Ja hij is er weer het prachtige gouden balletje! Wat speelden we lekker zeg, er stond een team een team te zijn en dat is wel een ultiem genot. Het deed zo nu en dan de tellers kippenvel krijgen en dat is natuurlijk wel ons streven als dames 5. Die rust, die set-ups, de knallende ballen van de aanvallers man man man het gaat dan toch de goeie kant op met onze niet heel ervaren speelsters;) Al met al, een topwedstrijd!

Dat dit natuurlijk weer een beloning teweeg bracht in de vorm van, ja alweer 50 stuks van die dampende, geurende, heerlijke borrelhapjes, was vanzelfsprekend. Nadat onze kleinste telg ongeveer de helft weer had verorberd was de schaal weer leeg en werd het tijd voor de ‘Cup song’. Tsja de coach benadrukte heel terecht ‘we hebben een jong team, ja echt een heel jong team….’. Nadat de cups waren afgepakt door onze verstandige Karin werd het langzaamaan weer tijd om naar huis terug te keren en was de avond alweer voorbij.

Voor de volgers onder ons: vrijdag zijn we vrij en mogen we wachten tot de 22e waarbij we naar het nieuwe complex te Oude/Nieuwehorne zullen afreizen. Tot dan!