Op de fiets naar een uitwedstrijd!

20 november 2013

Op vrijdag 15 november mocht dames 10 zich meten met de meiden van Hercules. Hiervoor mochten wij helemaal naar sportstad! Dus hoewel wij graag in stijl worden vervoerd was dames 10 sportief en werd er gefietst. Behalve natuurlijk door coach Nynke ‘kruk’ b. die door taxi bedrijf Sita werd opgehaald (en ook weer thuis gebracht natuurlijk!)

 

Omdat Nynke b. nog steeds met krukken loopt en inmiddels ook Jacqueline met een blessure loopt (voor de geïnteresseerden: een jumpers knie) werden wij vergezeld door de toppers van dames 11: Evelien en Djenita! En daar waren we blij mee! Evelien wist met haar snoeiharde opslag flink wat punten te scoren. Verder was het geen hele spectaculaire wedstrijd. Er werd een aantal keer leuk aangevallen en vooral Mariska vloog weer door het veld. Nynke j. voelde echter midden in de wedstrijd nog de behoefte om een hele andere sport te gaan beoefenen: pinballen. Ze wist een bovenhandse bal zo tussen haar handen door te laten stuiteren van links naar rechts en midden in haar gezicht. Hier werd natuurlijk erg hard om gelachen! Maar al met al wisten de meiden van Hercules weinig tegenstand te bieden. Wat goed nieuws was voor ons want daardoor gingen wij met onze eerste 3-0 overwinning naar huis!

 

Na de wedstrijd werd er met de fans (want die waren er in overvloed!! ) nog een drankje gedaan in het paarse café om de winst te vieren! En een beetje om ons voor te bereiden voor de zaterdag waarop door Jildou, Sita en Nynke j. een toernooi werd gespeeld in St. Nyk.

 

Komende vrijdag spelen we thuis om 19.00 tegen A.V.C. Komt ons allen aanmoedigen want A.V.C. staat één plekje onder ons en dat willen we natuurlijk wel zo houden!