Lid worden

Lid worden van HeVoC’89

Wat leuk dat je besloten hebt om lid te worden van de leukste en gezelligste vereniging van Heerenveen! Volg de onderstaande stappen en je volleybalcarrière bij Hevoc kan beginnen.
 

1 – Contact opnemen met de TC/JC

Vul het formulier onderaan de pagina in om contact op te nemen met de TC en JC. Door contact op te nemen zal beoordeeld worden welke ervaring jij, of jouw kind, met volleybal heeft. Op basis van deze ervaring wordt beoordeeld welke trainingsgroep het meest geschikt is.
 

2 – Twee maal gratis meetrainen

Je krijgt van de TC of JC een trainingstijd en locatie door, waar je tweemaal gratis mee kunt trainen, om op deze wijze kennis te maken met het volleybal en de sfeer van onze vereniging.
 

3 – Aanmeldingsformulier invullen

Indien de kennismaking met de sport en de vereniging goed bevallen is, kun je het Aanmeldingsformulier invullen. Lees tevens de bijbehorende clubregels goed door!
 
Het ingevulde aanmeldingsformulier dien je in te leveren bij de ledenadministratie:
Anne Huitema
06 – 480 731 18
ledenadministratie@hevoc.nl
 
Stap 4 en 5 zijn alleen van toepassing voor leden die ook wedstrijden gaan spelen.
 

4 – Aanleveren digitale foto

Zodra je bent aangemeld, dien je een digitale foto op te sturen naar ledenadministratie@hevoc.nl. Dan kan de spelerskaart worden aangevraagd. Deze heb je nodig voor het spelen van wedstrijden. De eisen van een foto staan vermeld op het aanmeldingsformulier.
 

5 – Aanvragen wedstrijdkleding

Om wedstrijden te kunnen spelen dien je tevens in bezit te zijn van wedstrijdkleding. Dit kun je het beste regelen via de aanvoerder van je team. De wedstrijdkleding wordt via kleding@hevoc.nl voor je aangevraagd. Voor de mini’s kun je terecht bij minikleding@hevoc.nl. Informatie hierover staat vermeld op het aanmeldingsformulier.
 


 

Aanmelden proefles

 

  Je bent nog maar één stap verwijderd om jezelf een echte Hevoc'er te noemen. Vul onderstaand formulier in en de TC of JC zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!
   
   

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Jouw bericht

   

  Contactgegevens bij telefonische aanvraag:
   
  Senioren kunnen contact opnemen met de Technische Commissie;
  Jaap Dubbeld
  06 – 110 119 46
  TC@hevoc.nl
   
  Voor jouw zoon of dochter kun je contact opnemen met de Jeugd Commissie;
  Evelien Poortema
  06 – 425 307 27
  JC@hevoc.nl