Onze verenging

Onze volleybalvereniging is voortgekomen uit de gymnastiekvereniging CSC ’45. Deze vereniging besloot ooit een volleybalafdeling op te richten. Deze volleybalafdeling, die ook onder de naam CSC ’45 deelnam aan de competitie, ging in de loop der tijd meer en meer een zelfstandig leven leiden, met een eigen bestuur. Maar ook in Joure bestond een gymnastiek/volleybalvereniging met de naam CSC. Daarom stelde het toenmalige bestuur voor om verder te gaan onder een andere naam: Hevoc’89. En op 8 mei 1989 was de oprichting een feit!
  
Dat Hevoc’89 haar zaken goed voor elkaar heeft, blijkt wel uit het feit dat we in de afgelopen 5 jaar zijn gestegen van 200 naar 300 leden. Een dergelijke groei van meer dan 10% per jaar is tegen de landelijke trend in. Inmiddels behoren wij dan ook tot de grotere volleybalverenigingen van Nederland!
  

Voor ieder wat wils

Hevoc’89 is een bloeiende vereniging en is de grootste volleybalvereniging van Heerenveen e.o. We staan bekend als een zeer gezellige vereniging en streven ernaar iedereen op zijn/haar niveau -competitiespelend of recreatief- te laten volleyballen. De vereniging bestaat momenteel uit 10 damesteams en 5 herenteams. Deze teams komen uit in de 3e divisie tot aan de 4e klasse. Ook heeft onze club de grootste jeugd afdeling van het Noorden, die op dit moment bestaat uit 8 jeugdteams en 7 minivolleybal teams. Recreatief volleyballen kan ook bij Hevoc’89, er is een recreantengroep.
  

Een actieve vereniging

Door de grote inzet van actieve leden draait Hevoc’89 volop. Naast de trainingen en wedstrijden, die veelal geleid worden door ervaren trainers uit de eigen vereniging, worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Zo vinden er jaarlijks verschillende toernooien en feesten plaats en in de zomer spelen we beachvolleybal op de velden van Sportstad Heerenveen.
  
De trainingen vinden plaats in de sporthal van het King College en de Hoekstra hal te Heerenveen. Er wordt getraind van maandagavond t/m donderdagavond. De thuiswedstrijden worden veelal op vrijdagavond gespeeld in de Hoekstra hal.
  

Zin om bij Hevoc’89 te volleyballen?

Kom dan snel een proefles nemen!
  
Hevoc’89: een vereniging, waar naast prestatie, gezelligheid hoog in het vaandel staat!